Profil

Jag har väl alltid varit en anarkistisk bohem och det präglar väl också min teknik.
I centrum har alltid varit själva skapandet, musikaliteten och utmaningen att med små medel ändå nå ett stort resultat.

Jag är själv musiker och låtskrivare med bakgrund som vislåtskrivare men som under senare år fastnat för den svenska folkmusiken.
Det är därför först och främst mitt eget musikaliska intresse och all den fina respons jag fått under åren, som drivit mig till att satsa på min egen inspelningsstudio.

Däremot har jag under mitt liv levt med ganska knappa ekonomiska medel och jag har även sökt ett mer naturnära liv i enkelhet.
Det har gjort att jag vare sig haft intresse av eller möjlighet till att investera i den allra senaste tekniken.
Nej, istället har jag fått lära mig att använda det som funnits till hands så envishet och fantasi har fått leda mig till de resultat jag ändå nått.

Under mina första år i studion fick jag hålla till godo med en 4 kanals kassett porta studio. Men med lite omtanke och framförhållning lyckades det mig ändå att uppnå resultat som jag än i dag kan känna mig nöjd med. I min diskografi finns en del smakprov på alla de kassettproduktioner jag började med.

Rent musikaliskt har jag alltid sökt ärlig, livsbejakande och spännande musik. Musikgenrerna har nog varit många, allt ifrån visor och folkmusik till "symfonisk" stämningsmusik, jazzimprovisation och rock. Trots all denna mångfalld har de projekt jag jobbat med nog alltid blivit engagerande och ofta föranlett nya projekt i kölvattnet.